Workshop at Stageshop

Tom Lumen - Stageshop workshop

Workshop

May 4, 2017 Budapest, HUN Free

Details

Time : 18:00
Venue : Stageshop
Address : Corvin tér 6.
Zip : 1011

A 2017. május 4-i workshopon Tom Lumen betekintést nyújt a szóló gitározás kulisszái mögé, és bemutatja az általa képviselt gitárstílust, annak lelki és technikai aspektusait is taglalva. Mesél majd legújabb Martin gitárjáról, és hogy milyen volt személyes látogatása a Martin & Co. gyárban. Minderre országunk legkiválóbb gitárüzletében a Stageshopban kerül sor a Forte Music támogatásával.

Tom 2011-ben kezdte szóló pályafutását. Azóta – a megannyi hazai koncert mellett – 10 országban lépett színpadra. Többek között fellépett a mexikói Zihuatanejo Nemzetközi Gitárfesztiválon, a finnországi Tampere Gitárfesztiválon, a Dublin Guitar Night-on, a London Guitar Night-on és a Vienna Fingerstyle Fesztiválon. Ezenkívül szerepelt a stílus legkiválóbb muzsikusa, Tommy Emmanuel mindkét 2014-es magyarországi fellépésén.

A Stageshop Gitárszaküzlet befogadóképessége korlátozott, ezért kérünk mindenkit, aki szeretne részt venni a workshopon, hogy regisztráljon vagy e-mailben az info@stageshop.hu címen vagy telefonon a 0612015700 számon vagy személyesen az üzletben.