Tom Lumen and Friends – Chris Woods Groove (UK), Stano Pocaji (SK)

TOM LUMEN AND FRIENDS - CHRIS WOODS GROOVE (UK), STANO POCAJI (SK)

Tom Lumen and Friends - Chris Woods Groove (UK), Stano Pocaji (SK)

April 2, 2016 Miskolc, HU

Details

Time : 19:00
Venue : House of Arts w. Chris Woods Groove | Stano Počai | Tom Lumen
Address : Miskolc, Művészetek Háza, Kálvin János u.
Zip : 3530
Contact Website : http://muveszetekhazamiskolc.hu/program/hangversenyterem/4025-tom-lumen-es-baratai---chris-woods-groove-(uk)-stano-pocaji-(sk)

Tom Lument – a miskolci származású, nemzetközi hírű gitárost – 2014. őszén láthatta első ízben a miskolci közönség a Művészetek Házában. A nagysikerű koncerten elbűvölte a hallgatóságot zenéjével és kedves történeteivel.

2016. április 2-án ismét színpadra lép a Művészetek Házában, és ezúttal világszerte ismert külföldi barátait is bemutatja. Chris Woods Groove az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb szóló akusztikus gitárosa, aki nemcsak Európában egyre népszerűbb, de már az Egyesült Államokat is meghódította. Különleges, perkusszív, dallamokban gazdag gitárjátéka azonnal magával ragadja a hallgatóságot.

A szlovákiai Stano Pocaji tavaly decemberben a Budapest Fingerstyle Night-on már bizonyított a hazai közönségnek. Megnyerő személyiségével, kedvesen humoros történeteivel és természetesen nagyszerű gitárjátékával belopta magát a közönség szívébe. Évtizedes zenei pályafutása során játszott már szólóban, duóban, különféle zenekari felállásokban mind hazájában, mind pedig szerte a világon.

Az est során a három gitáros külön-külön és együtt is a húrok közé csapnak.