Nemzetközi Gitárestek a Füvészkertben

Nemzetközi Gitárestek a Füvészkertben

Nemzetközi Gitárestek a Füvészkertben

June 17, 2017 Budapest, HUN

Details

Time : 19:00
Venue : Füvészkert
Address : Illés utca 25.
Zip : 1083
Contact Website : http://www.fuveszkert.org

Új zenei programsorozatot indít a budapesti Füvészkert a Füvészkertért Alapítvány szervezésében, melynek keretében a hazai és a nemzetközi gitár kiválóságai lépnek színpadra. A koncertek a főváros szívében, a madarakkal és fákkal körülvett romantikus helyszínen kerülnek megrendezésre: jó idő esetén kint a kertben, rossz időben pedig a Füvészkert területén található egykori vadászkastélyban.
A sorozat első fellépője a nemzetközi hírű, magyar gitáros Tom Lumen. Tom szólóműsorát 2011-ben mutatta be első ízben a közönségnek. Azóta – a megannyi magyarországi koncert mellett – 10 országban lépett színpadra. Többek között játszott Mexikóban, Helsinkiben, Londonban, Dublinban, Berlinben, Bécsben, stb.
Gitárestjeit élménydús előadásmód, virtuóz játék és jókedv jellemzi. Amellett, hogy kiváló gitárjátékával szórakoztat, személyes történeteit is megosztja a hallgatósággal. Műsora szórakoztató, interaktív és mindenki számára könnyen befogadható. Közvetlensége minden alkalommal garancia a felszabadultságra és a jó hangulatra. Hangsúlyos, egyéni hangzásvilágú saját szerzeményei mellett, népzenei átdolgozásokat és más neves előadók (pl. Queen, The Beatles, Billy Idol) kedvelt számait is megszólaltatja, illetve egy-egy számot férfias énekhangjával is gazdagít.
A koncertre érdemes korábban érkezni, hogy a botanikus kertet is megcsodálhassák az érdeklődők, júniusban a nyíló rózsák csodálatos látványt nyújtanak.

Időpont: 2017. június 17., szombat 19:00 | Helyszín: Füvészkert (1083 Budapest, Illés u. 25.)

További koncertek:
Muriel Anderson – 2017. augusztus 5., szombat, 19:00
Jacques Stotzem – 2017. november 25., szombat, 19:00.

Támogatói jegyárak: elővételben 2000 Ft, a koncert napján a helyszínen 2500 Ft.
Kedvezményes elővételes jegyek kaphatók:
1) a Füvészkert jegypénztárában (1083 Budapest, Illés u. 25.)
2) online a paypal fizetési rendszerén keresztül, az alábbi linkre kattintva
http://bit.ly/FuveszkertPayPal
3) átutalással
Kedvezményezett: A FÜVÉSZKERTÉRT ALAPÍTVÁNY
Számlaszám (OTP): 11708001-20549985
Közlemény: koncerttámogatás