International Guitar Night Balatonfüred

International Guitar Night Balatonfüred

February 18, 2017 Balatonfüred, HUN

Details

Time : 17:00
Venue : Arácsi Népház w. Markus Schlesinger | Stano Počaji | Tom Lumen
Address : Balatonfüred, Arácsi Népház, Lóczy Lajos u. 62
Zip : 8230

TOM LUMEN nemzetközi hírű gitáros. 2016-ban 9 országban turnézott Európa-szerte, többek között szerepelt a finnországi Tampere Gitárfesztiválon, játszott Londonban, Dublinban, Belfastban, Bécsben és Berlinben. Koncertjeit virtuóz gitárjáték, jókedv és emelkedett hangulat jellemzi. Tom amellett, hogy kiváló gitárjátékával szórakoztat, személyes történeteit is megosztja a hallgatósággal. Egyéni hangzásvilágú saját szerzeményei mellett, népzenei átdolgozásokat és más neves előadók kedvelt számait is megszólaltatja.

MARKUS SCHLESINGER az osztrák fingerstyle gitárzene legismertebb képviselője. Akusztikus gitárjával, jellegzetes füstös énekhangjával, valamint humoros történeteivel garantáltan jól szórakoztatja a közönséget. Saját kompozíciói mellett jazz, blues és különféle ismert dallamok feldolgozásait is előadja, melyeket vicces anekdotákkal fűszerez.

STANO POCAJI nem először lép fel Magyarországon. Megnyerő személyiségével, kedvesen humoros történeteivel és természetesen nagyszerű gitárjátékával szinte azonnal belopja magát a közönség szívébe.

Az est során a három gitáros külön-külön és együtt is a húrok közé csapnak.

Időpont: 2017. február 18., 17:00
Helyszín: Balatonfüred, Arácsi Népház, 8230 Balatonfüred, Lóczy L. u. 62.
A belépés INGYENES.
A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

NKA_logo_2012