This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. See our Privacy Policy for more info.
close ×
+

Album release concert

Tom Lumen - The Marquis's Journey - Lemezbemutató a Füvészkertben

Album release concert

July 12, 2018 Budapest, HUN

Details

Time : 19:00
Venue : Füvészkert

Tom Lumen harmadik szólólemeze jelenik meg idén. A nemzetközi hírű, magyar gitáros az elmúlt két évben 11 országban és 2 kontinensen koncertezett, legújabb albumán ezen utazások által inspirált dalokat hallhatunk. Minden dalhoz egy-egy személyes sztori is kapcsolódik, melyet a lemezbemutató koncerten meg is oszt a hallgatósággal. A dalokat és a történeteket hallgatva a közönség is egyfajta utazáson vehet részt. Az est különlegességét fokozza, hogy az eseménynek a csaknem 250 éves, különleges virágokkal és fákkal körülölelt Füvészkert mesés környezete ad otthont. A koncert után pedig a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.
Tom zenéje blues, jazz, rock és magyar népzenei elemekből táplálkozik. Gitárestjeit élménydús előadásmód, virtuóz játék és jókedv jellemzi. Többek között turnézott az Egyesült Államokban, fellépett a mexikói Zihuatanejo Nemzetközi Gitárfesztiválon, a finnországi Tampere Gitárfesztiválon, a Dublin Guitar Night-on, a London Guitar Night-on, a Berlin Acoustic Guitar Night-on és a Vienna Fingerstyle Fesztiválon. Visszatérő előadó Berlinben, Bécsben, Helsinkiben és Pozsonyban. Ezenkívül szerepelt a stílus legkiválóbb muzsikusa, Tommy Emmanuel mindkét 2014-es magyarországi fellépésén (Müpa és Kodály Központ).

A koncert időpontja: 2018. július 12., 19:00
Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.
Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is. Ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.

Jegyek megvásárolhatók a TIXA.hu weboldalon, valamint a Füvészkert jegypénztárában (nyitvatartás: minden nap 9-17 óráig)

* Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Füvészkert legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.fuveszkert.org honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezőség az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdése csúszik. A Füvészkert fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja július 14. 19:00. Amennyiben rossz idő miatt az előadás az 45 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek a Füvészkert jegypénztárában a hivatalos nyitvatartási időben visszaválthatók.