International Guitar Night Szeged

International Guitar Night Szeged

International Guitar Night

March 30, 2016 Szeged, HUN

Details


Venue : IH Event Center w. Chris Woods Groove | Stano Počai | Tom Lumen
Address : Szeged, Felső Tisza-Part 2
Zip : 6721
Contact Website : http://www.ihrendezvenykozpont.hu/event/1086

Tom Lumen – a magyar származású, nemzetközi hírű gitáros – ismét színpadra lép Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Tom amellett, hogy kiváló gitárjátékával szórakoztat, jókedvű, kedves történeteit is megosztja a hallgatósággal. A megannyi hazai koncert mellett már Berlin, Bécs, Pozsony és Nagyszombat közönségének is bizonyított, 2016-ban a Tampere Guitar Festival, a London Guitar Night,a Dublin Guitar Night és a Vienna Fingerstyle Festival meghívott előadója.

A március 30-i koncerten világszerte ismert külföldi barátai is fellépnek. Chris Woods Groove az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb szóló akusztikus gitárosa, aki nemcsak Európában egyre népszerűbb, de már az Egyesült
Államokat is meghódította. Különleges, perkusszív, dallamokban gazdag gitárjátéka azonnal magával ragadja a hallgatóságot.

A szlovákiai Stano Pocaji tavaly decemberben a Budapest Fingerstyle Night-on már bizonyított a hazai közönségnek. Megnyerő személyiségével, kedvesen humoros történeteivel és természetesen nagyszerű gitárjátékával belopta
magát a közönség szívébe. Évtizedes zenei pályafutása során játszott már szólóban, duóban, különféle zenekari felállásokban mind hazájában, mind pedig szerte a világon.

Az est során a három gitáros külön-külön és együtt is a húrok közé csapnak.