HŰSÉGRIADÓ – TOM LUMEN | SZ. KONCZ ISTVÁN | PAPP JÁNOS

Hűségriadó - Tom Lumen & Sz. Koncz István & Papp János

A Hűségriadó c. lemez egy zenés, irodalmi mű, melyben Sz. Koncz István írásai elevenednek meg Tom Lumen és Papp János tolmácsolásában. Tom Lumen gitárjátéka mintegy kiegészíti és körbeöleli a különleges hangulatú történeteket, melyekhez remekül illik Papp János jellegzetes orgánuma.

Tom Lumen – Nemzetközi hírű, magyar gitáros. Szóló pályafutása során három kontinens tizenöt országában turnézott. Többek között fellépett Kínában, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Vietnámban, Európa sok országában, stb. Változatos zenéje blues, jazz, rock és magyar népzenei elemekből táplálkozik. Az m5 és a Kossuth rádió rendszeresen adnak hírt koncertjeiről, vele kapcsolatos történésekről.

Sz. Koncz István – író, szerkesztő, független polgármester. Vitray Tamás riporterosztályában végzett, 1985-ben. Több, mint harminc könyv és számos CD szerzője, szerkesztője, társszerzője. 2004 óta a Jelenkor című irodalmi és művészeti folyóirat munkatársa.

Papp János – Színművész, szinkronszínész, előadóművész. 1970-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Pályafutása során játszott a Szegedi Nemzeti Színházban, a Madách Színházban, a veszprémi Petőfi Színházban, a Győri Kisfaludy Színházban és a Centrál Színházban, emellett rendszeresen vendégszerepel a komáromi Jókai Színházban is. Több száz szinkronszerepet tudhat maga mögött. Kazinczy-díjjal, Aase-díjjal és Gobbi Hilda életműdíjjal kitüntetett művész.

A lemezen 17 mű található:
1. Atlantisz
2. Város a rézkilincs mögött
3. A csenevész gyerek
4. Mese a báli ruháról
5. Soá
6. Szoba, dupla ággyal
7. A főjegyző harcsája
8. Dunakötél
9. Isten, aki van
10. Elszabadulnak a hangok
11. Dolce far niente
12. Bátorságpróba
13. Békés napok
14. Isten, aki nincs
15. Egy fél könyv emlékére
16. Még mindig
17. Becsöppen a fény

 

A CD ára: 3000 Ft
Online vásárlás indítása a PayPal fizetési rendszeren keresztül (nem szükséges PayPal regisztráció):